Expert på att bygga e-handel & digital kommunikation

logo

WordPress

Med en hemsida i WordPress så har ni en bra grund för er närvaro online. I dagsläget räcker det inte bara att man som företag har en webbsajt, utan man behöver en attraktiv, användarvänlig och genomtänkt sådan. Framgångsrika företag ser webbsajten som sin bästa säljare. Dessutom ska informationen vara lätt att komma åt och förpackad i hög användarvänlighet. Vi jobbar med WordPress som plattform.

Mareld – en modern frontend

Med vår nya västkustska frontend Mareld som är byggd på React, ett väldigt populärt ramverk baserat på Javascript, får ni en modern prestandaoptimerad hemsida. Fördelarna med att använda just detta ramverk som frontend är många men något som sticker ut lite extra är möjligheten att optimera hemsidans prestanda. Genom att bara hämta den data som uppdateras på sidan istället för att ladda och hämta hela sidan så får man en anmärkningsvärd ökat prestanda. Detta möjliggörs genom att sidorna förladdas och på så sätt snabbar på renderingen utav sidorna. Detta resulterar alltså i sin tur resulterar i en snabbare hemsida där upplevelsen blir helt direkta sidoinläsningar. Utöver effekten detta har på både navigering och konvertering gynnar det även användarupplevelsen.

Hemsidan som du just nu befinner dig på, ebelingwebb.se, är byggd på mareld. Klicka runt lite mellan sidorna för att uppleva prestandan.

WordPress som headless CMS

Så vårt koncept är alltså en hemsida vars frontend är byggd med React men vi behåller fortfarande WordPress som backend. Detta möjliggörs genom att kommunikationen mellan frontend och backend sker via ett api som heter GraphQl som enkelt installeras som ett tillägg i WordPress. GraphQl tillhandahåller alltså informationen från WordPress till vår frontend.

Fördelarna med WordPress som backend är dels enkelheten för företag att sköta innehållet på hemsidan. Men även att det finns många färdiga tillägg att installera i just WordPress. Så detta i kombination med våra snabba React-frontend resulterar i en komplett och högkvalitativ hemsida.

Mobile-first

Vi hjälper er att ta fram en layout för ert webbprojekt. Med kompetens i färg och form kan vi på ett effektivt sätt ta fram en design som passar er webbplats. Att vi utvecklar en responsiv webbsajt är en självklarhet. Idag behöver sajter fungera över en mängd olika enheter och eftersom de mobila enheter håller på att bli vår överlägset främsta surfenhet jobbar vi med metodiken mobile-first, vilket innebär att man ser till att sajten byggs utifrån mobilen i första hand.

Wordpress

Hör av dig till oss

Har du frågor eller funderingar chatta med oss direkt på ikonen längst ner till höger.

Är redo att sätta igång ditt projekt direkt? Hör av dig så lyssnar vi mer än gärna på dina tankar.

Starta projekt här

Telefon

0303-10404

Hitta hit

Uddevallavägen 13
Stenungsund

Ebeling Webbyrå AB

org. 559118-0061