Expert på att bygga e-handel & digital kommunikation

logo

E-handel med Jetshop

Med Jetshop Commerce kan du engagera och rekrytera nya kunder helt sömlöst. En intelligent e-handelsplattform som möjliggör fullt integrerad med kassasystem, affärssystem, produktinformationssystem och betalsystem. Vi är en licensierad designpartner till Jetshop och i över 7 år har vi producerat framgångsrika e-handelssajter för olika företag. Jetshops senaste front-end-ramverk är Flight, som är byggt i React på Graph-QL API:er. Med detta får du en e-handel som går med ljusets hastighet.

E-handel i Woocommerce

e-handel med wordpress

Varför inte välja världens mest använda e-handelsplattform? Med WordPress i grunden och med pluginen Woocommerce har man stor flexibilitet att skapa en slagkraftig e-handel. Att det finns en stor community kring Woocommerce gynnar inte bara utvecklare utan också e-handlaren. Dessutom har vi i form av ett egetbyggt tema en väldigt god grund att ta fram en skräddarsydd och effektiv e-handel till ert företag.

En aktiv partner

Vi vill gärna vara med i idé-stadiet av er uppstartsprocess gällande e-handeln och fungera som ett aktivt bollplank där vi sätter upp en tydlig plan kring hur vi åstadkommer det ni vill med er e-handel.

Enkelhet och framgång hand i hand

När vi tar fram en e-handelssajt tittar vi inte först och främst på hur färgsprakande eller vilka extraordinära funktioner man kan klämma in utan först och främst analysera och förstå slutkunden. Många går i fällan att man vill skapa något som ser magiskt ut för ögat men man glömmer bort enkelheten vilket är e-handels främsta styrka och den får man aldrig försumma. En e-handel ska konvertera!

Hör av dig till oss

Har du frågor eller funderingar chatta med oss direkt på ikonen längst ner till höger.

Är redo att sätta igång ditt projekt direkt? Hör av dig så lyssnar vi mer än gärna på dina tankar.

Starta projekt här

Telefon

0303-10404

Hitta hit

Uddevallavägen 13
Stenungsund

Ebeling Webbyrå AB

org. 559118-0061