Expert på att bygga e-handel & digital kommunikation

logo

E-handel eller ingen handel?

Vi tittar på medan den fysiska handeln lider. Samtidigt befinner vi oss i ett segment där vi jobbar tätt med företag som knappt hinner bemöta den ökade efterfrågan. E-handeln står på många områden stark mitt i den självande period vi befinner oss i. Och framförallt är det de företag med försäljning av varor som knyter an till naturen som blomstrar. Allt inom friluftsliv, odling & trädgård, hemmasnickerier och liknande har rekordsiffror att stoltsera med. Samtidigt som många andra får slita med att få ihop det, kanske främst butikstunga kedjor som i vassa fall till och med fick se sig besegrade av konkursen.

Semestern är nu avklarade för de flesta och nya uppdrag står för dörren. Vi jobbar vidare med vår väletablerade partner in crime Jetshop. Många e-handlare satsar stort för att hänga med i utvecklingen och de allt högre krav konsumenterna har på sin köpupplevelse online. Hösten kantas därför av såväl uppdateringar för befintliga kunder som nya stjärnskott i vårt stall.

Men tro inte att vi sitter still i båten. Parallellt med våra gamla uppkörda hjulspår smider Simon för fullt på nästa generations lösning för blixtsnabba hemsidor byggda på den senaste tekniken. Håll utkik på sidan för våra projekt. Snart lanserar vi en sida som kommer få alla andra att framstå som kolasås i jämförelse.

e-handel kodas
Ny teknik tar form

Telefon

0303-10404

Hitta hit

Uddevallavägen 13
Stenungsund

Ebeling Webbyrå AB

org. 559118-0061